Winback TECAR nu bij Gymna!

Winback kiest voor Gymna! En daar zijn we trots op. 

Want, dankzij deze strategische samenwerking kunnen wij u helpen uw behandelingen te optimaliseren en te profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen in uw vakgebied. Innovatieve apparaten die gericht zijn op het versnellen van het herstelproces, pijnverlichting en het verbeteren van de mobiliteit van patiënten.

Voordelen voor u, de kinesitherapeut en voor uw patiënten:

  1.  Innovatieve technologieën: Winback-apparatuur is synoniem van geavanceerde oplossingen zoals TECAR-therapie, die bekend staat om haar doeltreffendheid in revalidatie en pijnbestrijding. 
  2. Verhoogde efficiëntie: met de Winback technologieën behandelt u sneller en effectiever. Resultaat: een kortere hersteltijd voor uw patiënten. 
  3. Professionele ondersteuning: wij bieden u uitgebreide ondersteuning en training voor het gebruik van Winback-apparatuur.
    Doel: ervoor zorgen dat u de maximale voordelen uit deze technologie haalt. Hou de Gymna website in de gaten voor de data! 
  4. Kwaliteit en betrouwbaarheid: het koppelen van de knowhow van Winback en Gymna verzekert u van apparatuur én service die voldoen aan de hoogste normen.

Demonstraties en trainingen 

Om u de voordelen en mogelijkheden van de Winback TECAR technologie te laten zien, organiseert Gymna in de toekomst regelmatig demonstraties en trainingen. Tijdens deze sessies ervaart u zélf hoe Winback TECAR therapie zorgt voor effectievere behandelresultaten. Én de levenskwaliteit van uw patiënten verbetert. Deze evenementen bieden u meteen ook een platform voor kennisdeling en netwerken met collega-professionals.

Meer info of een demonstratie